jäsenmaksu

Jäsenmaksun suuruus Aarnivalkeissa vuonna 2024 on 1-jäsenille 74,5 e ja 2-jäsenille 51,5 e. Maksamalla jäsenmaksun saat osallistua lippukuntasi, piirisi ja Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n toimintaan. Samalla kuulut kansainväliseen partioliikkeeseen. Jäsenmaksu sisältää Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n, Pääkaupunkiseudun partiolaiset ry:n sekä lippukuntamme jäsenmaksun. 1-jäseniä ovat perheen ensimmäiset, ja kaikki yli 17-vuotiaat partiolaiset. Alennettua maksua (2-jäsen) maksavat kaikki 7-17-vuotiaat, kunhan perheessä on vähintään yksi 1-jäsenen maksua maksava. Perhepartioon osallistuvat lapset maksavat 3-jäsenen maksua. Lippukunnan vuosikokous vahvistaa maksun suuruuden alkuvuodesta 2024. Se on n. 15-20 e.

Jäsenmaksuun sisältyy partiovakuutus. Jäsenmaksulla keskusjärjestö ja partiopiiri tukevat lippukuntien toimintaa esimerkiksi tuottamalla ja kehittämällä partio-ohjelmaa, koulutuksia, tapahtumia ja muita harrastuksen mahdollistavia palveluita.

Lisätietoa jäsenmaksusta: https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/jasenmaksut-ja-laskutus/

Retket ja leirit

Retkeiltä ja leireiltä perimme pienen maksun, jolla katetaan retken kustannuksia (ruoat, tarvikkeet, ohjelma, kämpän vuokra ym.). Retket ja leirit maksetaan erillisen ohjeen mukaan, yleensä etukäteen lippukunnan tilille.

Vuonna 2022 sovitut retkimaksut ovat:

Yhden yön metsäretki 10 e
Kahden yön metsäretki 15 e
Yhden yön kämppäretki 20 e
Kahden yön kämppäretki 25 e

Muut maksut

Perimme maksun myös erilaisista materiaaleista, tässä muutamia:
Sudarihuivi (sininen) 8 e
Aarnivalkeiden huivi 15 e
Sudenpennun kirja 4,5 e