Aarnivalkeat ry on Helsingin Pihlajamäessä toimiva vuonna 1963 perustettu partiolippukunta. Nykyään toimintaa on myös Jakomäessä, Alppikauriit -lippukunnan sulauduttua Aavoihin. Lippukunnan toiminnassa on mukana noin 110 jäsentä, sekä tyttöjä että poikia.

Lippukunnassa toimii useita sudenpentu-, seikkailija-, tarpoja- ja samoajaryhmiä. Ryhmät kokoontuvat viikottain lippukunnan kololla Pihlajamäessä sekä Jakomäen kirkolla. Säännöllisten kokousten lisäksi lippukunnassa järjestetään retkiä ja vaelluksia vuosittain, erilaisia tapahtumia sekä kesä- ja talvileirejä.

Yhteistyö

Aarnivalkeat toimii yhteistyössä Suomen Partiolaisten (SP), Pääkaupun­kiseudun Partiolaisten (PäPa), Helsinki Koillisen sekä Malmin seudun eri lippukuntien kanssa.

Malmin seurakunta tarjoaa käyttöömme kolon Pihlajamäen kirkolla. Pihlajistossa toimimme Helsingin kaupungin leikkipuistossa. Myös Helsingin kaupunki tukee lippukunnan toimintaa ja tekee partiotoiminnan Pihlajamäessä ja Jakomäessä mahdolliseksi. Lisäksi teemme yhteistyötä alueen muiden järjestöjen ja koulujen kanssa.